Sallent celebrarà dissabte una jornada per Palestina

L'organitza l'Ateneu Popular Rocaus en col·laboració amb la comunitat Palestina de Catalunya

Pancarta de suport a Palestina a l'Ateneu Popular Rocaus de Sallent
Pancarta de suport a Palestina a l'Ateneu Popular Rocaus de Sallent | Rocaus
Redacció
25 d'abril de 2024, 16:50
Actualitzat: 16:50h

Aquest dissabte tindrà lloc a Sallent la Jornada per Palestina, una jornada per fer solidaritat internacionalista amb aquest poble. Tothom hi està convidat perquè és una jornada pensada per actuar "davant el genocidi que l'estat d'Israel està perpetrant".

La jornada l'organitza l'Ateneu Popular Rocaus, en col·laboració amb la comunitat palestina de Catalunya. La jornada, que començarà a les 10 del matí, es desenvoluparà a l'anomenada plaça dels Arbres (Plaça de Sant Antoni Maria Claret) i hi haurà activitats per tots els públics, començant pel taller de jocs infantils.

També es farà un taller de dabke, la dansa popular palestina, per aprendre més sobre la seva cultura, i per la mateixa raó es dinarà makluba, un plat típic palestí que també es menja a alguns territoris d'Orient Mitjà. Tots els diners recollits dels actes, dinar, vermut i productes venuts aniran destinats a la causa palestina i a ajudar al poble palestí.

A la tarda hi haurà un concert de sobretaula amb la Juny, cantant, escriptora i activista. Després, a la Sala Vilà i Valentí es visionarà un documental molt curt sobre la situació de Palestina i en acabat es farà una taula rodona amb Raül Gallego, autor del documental i periodista de guerra, i un veí palestí de Sallent que explicarà com està ara mateix la situació. Durant la taula rodona es podran resoldre dubtes i reflexionar col·lectivament.

Arxivat a