Santpedor celebrarà la Diada amb una ofrena floral al monument de La Sardana

L'acte de la Diada a Santpedor tornarà a comptar amb sardanes
L'acte de la Diada a Santpedor tornarà a comptar amb sardanes | AjStp
Redacció
06 de setembre de 2024, 10:35

L'emplaçament de la Diada Nacional de Catalunya a Santpedor que durant molt temps s'ha fet a la plaça Gran, enguany es farà a la plaça Catalunya amb la novetat d'una ofrena floral al monument de La Sardana que comptarà amb la col·laboració de les entitats i associacions del poble.

L'acte serà el dimecres 11 de setembre a les 10 del matí i comptarà amb la representació de les associacions i entitats del poble que s'hi han volgut sumar i el cant d'Els Segadors interpretat per la Cobla Orquestra Montgrins. També hi haurà audició de sardanes i música a càrrec de la mateixa Cobla.

A les 17.14h hi haurà el repic de campanes a càrrec de les campaneres de Santpedor. Amb el canvi de format i de localització de la celebració es pretén fer extensiva la participació de la ciutadania a través de les entitats i associacions i commemorar la diada amb una mostra cultural i representativa catalana.

Enguany els busos a Barcelona per a anar a la concentració que organitza l'ANC sortiran de Cal Llovet a 2/4 de 4 de la tarda. Els tiquets valen 15 euros i es poden comprar a les llibreries L'Horitzó i el Timbaler.

Arxivat a