Terencio: «Alguns van augurar la desaparició del PSC al Moianès, però hi tornem a ser»

Aquest divendres s'ha presentat l'Agrupació Socialista del Moianès amb la intervenció de la portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero

Enric Terencio, primer secretari de l'Agrupació Socialista del Moianès
Enric Terencio, primer secretari de l'Agrupació Socialista del Moianès | Xavier Rius
17 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:02h
"Hem de posar en valor els entorns allunyats de les gran ciutats, perquè tinguin les mateixes oportunitats", ha afirmat la diputada Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, en l'acte de presentació de l'Agrupació Socialista del Moianès d'aquest divendres a la tarda al Parc Municipal de Moià.

Romero, que s'ha referit a la tasca d'oposició dels socialistes al Parlament, ha lamentat el desacord dels dos partits que formen el Govern de la Generalitat en temes com l'ampliació de l'aeroport del Prat o les olimpíades del Pirineu català i aragonès, "que anirien acompanyades d'inversions que millorarien les infraestructures, comunicacions i serveis d'aquestes comarques". I saludant la nova agrupació, ha dit que des del Grup Parlamentari "podem acompanyar a la nova agrupació del Moianès". Agrupació que està integrada en la Federació del Vallès Oriental i Moianès

Jonatan Martínez, primer secretari de la Federació del Vallès Oriental i Moianès, ha recordat que feia cinc anys, allà mateix al Parc, es va fer el ple de constitució del Consell Comarcal de la nova comarca, i el partit s'havia d'adaptar a la nova realitat de deu municipis que abans pertanyien al Bages, Osona i Vallès Oriental. Amb la nova agrupació, segons Martínez, "comença el compromís de fer créixer el nostre projecte al Moianès, comarca on el PSC forma part del govern del Consell Comarcal amb la presència de la consellera i regidora de Sant Quirze Safaja, Sonsoles Letang, que està al càrrec de l'àrea de Territori, Urbanisme i Canvi Climàtic".

Per la seva banda el primer secretari de la nova agrupació, Enric Terencio, ha recordat que quan l'any 2011 ell no va poder revalidar la seva acta de regidor a l'Ajuntament de Moià, algunes persones li van dir que aquell fet era l'inici de la desaparició del partit al Moianès, "però gracies a treballar amb perseverança i de vegades també en soledat, aquí estem. Tenim a la Susana Tapia com a regidora a l'Ajuntament de Moià, i formem part del govern del Consell Comarcal".

A l'acte hi ha assistit una cinquantena de persones entre les que estaven els diputats al Parlament, Jordi Terrades i Cristòfol Gimeno i l'exdiputat manresà al Congrés, Joan Canongia.
Arxivat a