UCFR al Bages donarà resposta a la concentració espanyolista amb una contramanifestació

L'associació antifeixista es concentrarà de forma "pacifica" una hora abans a Sant Domènec on organitzarà un esmorzar popular | Aquest dissabte portarà a terme un taller de pancartes a l'Ateneu la Sèquia

11 de novembre del 2017
Actualitzat a les 19:23h
Imatge d'arxiu d'una concentració d'UCFR al Bages
Imatge d'arxiu d'una concentració d'UCFR al Bages | Pere Fontanals
Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) al Bages donarà resposta a la concentració espanyolista de diumenge convocada per la germandat Hermanos Cruzados, amb una trobada i esmorzar popular a la plaça Sant Domènec, una hora abans, o sigui, a les 11 del matí. Abans, aquest mateix dissabte a les 7 de la tarda, UCFR organitzarà un taller de pancartes a l'Ateneu la Sèquia.

UCFR exposa que "el feixisme aprofita, com en d'altres ocasions, l'aparença d'una concentració unionista per infiltrar-se i deixar anar el seu discurs que no respecta la democràcia i que fomenta l'odi", i recorda que la concentració convocada sota el lema "El Bages es queda" té el suport de la formació "feixista" Somatemps.

L'associació antifeixista recorda que la seva concentració "és pacífica" i que té per objectiu "denunciar la presència d'aquests grups feixistes als nostres carrers i informar als vianants de la seva presència" per a que estiguin "alerta i prenguin precaucions".