Maridatge amb textures de caviar, amb xocolata d'autor o amb formatges catalans artesans i de pastor, maridatge de proximitat i temporada, i així fins a divuit propostes de tast, visites al celler, dinars o sopars servits i explicats entre parets amb més de 800 anys d'història a la masia d'Abadal.
La vuitena edició del Wine Experience & Christmas Market ha portat unes 4.000 persones a passar un Nadal avançat al celler Abadal, a Horta d'Avinyó, aquest dissabte, entre vinyes, natura i un mercat de productes selectes gastronòmics i de peces d'art d'autor que ha meravellat el visitant al llarg del dia. D'aquestes 4.000, més de 800 persones han tastat alguna de les ofertes de tast, degustació, visita o àpat que ha ofert el degà dels cellers de la DO Pla de Bages.
Tot i que el temps ha acompanyat amb una bona climatologia, el Wine Experience & Christmas Market ha estat una bona oportunitat per sentir la proximitat de les festes nadalenques.