
Des de l'any 2003 la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació) promou cada 11 de desembre el Dia Internacional de les Muntanyes, per fomentar la protecció de les serralades i els boscos del planeta. Abadal, que sempre ha destacat per la seva implicació amb el territori, col·labora amb aquesta iniciativa i inclou a dins de les activitats que ho celebren, organitzades per la Diputació de Barcelona, una interessant activitat: la descoberta del paisatge de pedra seca al Bages.
Per aquest motiu realitza al seu celler dimecres a les 11 hores, una degustació del Vi de Tina de Mas Arboset de la mà del seu enòleg, Miquel Palau. Es farà un tast dels tres descobats, símbol de la recuperació d'un patrimoni arquitectònic i cultural de la muntanya, i es farà després una ruta per les barraques de vinya de les vinyes del Celler. Aquesta activitat gratuïta, les places estan exhaurides i es van esgotar a les poques hores de fer-se publica l'activitat.