25
de gener
de
2024, 09:52
Actualitzat:
9:59h
Un dels components del grup Xiula ha estat el convidat de l'Escola Ítaca de Manresa dins el projecte Bo, sa, d'aquí, del Grup Taelus, que vol acostar als infants i adolescents al consum d'aliments de forma responsable.
Sota la premisa "Mengem bo, fem música i som escola" s'apropa artistes coneguts del panorama musical del territori als espais de lleure de les escoles que tenen un compromís amb els productes Km 0 i sostenibles i ofereixen una alimentació saludable i de proximitat. L'objectiu és fer difusió dels menjadors escolars que treballen amb productors i comercialitzadors del país.
Xiula, que actuarà el diumenge 17 de març a les 6 de la tarda al Teatre Kursaal de Manresa, valora molt positivament aquesta iniciativa i afirma que es menja molt bé en aquestes escoles.
Rikki Arjuna, de Xiula, ha comentat que "a tots els centres escolars que he estat, i en porto uns quants, es menja molt bé, amb verdures fresques, alimentació equilibrada i saludable. M'encanta veure que es dona de menjar amb molta qualitat". El projecte es desenvolupa sempre en horari de migdia de menjador i no afecta l'activitat lectiva curricular.
Des de l'Escola Ítaca han destacat la importància de donar aliments de quilòmetre zèro als alumnes i han estat satisfets de rebre la certificació de la bona alimentació que es dona als infants del centre.
Per la seva banda, l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, també hi ha estat present, i a més de signar més d'un autògraf, ha destacat el paper determinant de la cuina de qualitat i saludable en els àpats a les escoles. Pam i Pipa és el responsable dels aliments que es consumeixen a aquesta escola de la capital del Bages.
El projecte Bo, sa, d'aquí, de la mà de la locutora Brigitte Barea i el seu equip i els cantants catalans de máxima actualitat, continua recorrent totes les escoles i centres de Catalunya per demostrar que els infants de cada zona mengen producte de qualitat i de quilòmetre zero.
Sota la premisa "Mengem bo, fem música i som escola" s'apropa artistes coneguts del panorama musical del territori als espais de lleure de les escoles que tenen un compromís amb els productes Km 0 i sostenibles i ofereixen una alimentació saludable i de proximitat. L'objectiu és fer difusió dels menjadors escolars que treballen amb productors i comercialitzadors del país.
Xiula, que actuarà el diumenge 17 de març a les 6 de la tarda al Teatre Kursaal de Manresa, valora molt positivament aquesta iniciativa i afirma que es menja molt bé en aquestes escoles.
Rikki Arjuna, de Xiula, ha comentat que "a tots els centres escolars que he estat, i en porto uns quants, es menja molt bé, amb verdures fresques, alimentació equilibrada i saludable. M'encanta veure que es dona de menjar amb molta qualitat". El projecte es desenvolupa sempre en horari de migdia de menjador i no afecta l'activitat lectiva curricular.
Des de l'Escola Ítaca han destacat la importància de donar aliments de quilòmetre zèro als alumnes i han estat satisfets de rebre la certificació de la bona alimentació que es dona als infants del centre.
Per la seva banda, l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, també hi ha estat present, i a més de signar més d'un autògraf, ha destacat el paper determinant de la cuina de qualitat i saludable en els àpats a les escoles. Pam i Pipa és el responsable dels aliments que es consumeixen a aquesta escola de la capital del Bages.
El projecte Bo, sa, d'aquí, de la mà de la locutora Brigitte Barea i el seu equip i els cantants catalans de máxima actualitat, continua recorrent totes les escoles i centres de Catalunya per demostrar que els infants de cada zona mengen producte de qualitat i de quilòmetre zero.