[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ncFcWJKexnQ[/youtube]
L'Associació Al Noor de Manresa comença a preparar el Ramadà, que donarà inici el proper 12 d'abril, preparant plats típics d'aquest pilar de l'islam com la harira, el rghayf o la chebkia, que cuinen i reparteixen entre la cinquantena de joves i les quinze famílies que atenen normalment amb la preparació d'aquests menjars i altres per part de membres de l'associació i persones voluntàries. Per fer més suportable el dejuni, els plats típics del Ramadà tenen una important recepta calorífica.
Per poder cobrir les necessitats de tots els dies de Ramadà necessiten suport de la ciutadania per aconseguir els ingredients necessaris per seguir la tradició d'aquestes dates. En concret, fan una crida a l'aportació d'ous, mel, farina, tomàquet de pot, ceba, api, tomàquets, crema de formatge...
Si en comptes d'aportar productes, es vol fer una aportació econòmica per què l'associació compri allò que necessita per a la seva elaboració, es pot fer a través de Bizum al 634 241 669.
El punt de recollida de productes es concretarà properament. Mentrestant es pot gestionar el lliurament escrivint un Whatsapp aquí indicant "Per la campanya del Ramadà".
Crida a aportar productes per preparar plats típics del Ramadà per a 50 joves i 15 famílies de Manresa
Al Noor cuinarà i repartirà les menges tradicionals d'aquest pilar de l'islam, que enguany començarà el 12 d'abril, entre persones sense recursos
ARA A PORTADA
Publicat el 06 d’abril de 2021 a les 21:04
Actualitzat el 06 d’abril de 2021 a les 21:20
Et pot interessar
-
Societat La Cooperativa La Agrícola cedeix a l'Ajuntament de Sant Fruitós un fons documental centenari
-
Societat Bages Ciència Ciutadana reclama més suport per a les persones cuidadores d'Alzheimer
-
Societat Millores al Camí del Grau per evitar l'erosió i millorar el drenatge
-
Societat Cloenda de la 8a edició del programa Universi+ a UManresa
-
Societat Pavimentació del carrer Cardenal Lluch i plaça Independència aquest dissabte
-
Societat Pau Sellart: «La selectivitat em va anar molt bé, però no esperava tenir la millor nota del Bages»