Quin Passeig ha programat per aquest divendres un dels actes estrella de l'estiu que combinarà música i gastronomia en una proposta totalment innovadora. Es tracta d'un sopar concert amb la participació de l'Orfeó Manresà que tindrà lloc al restaurant Passeig a partir de les 9 del vespre. La peculiaritat d'aquest sopar, a més del fet que els diferents plats s'aniran acompanyant de les interpretacions de l'Orfeó de peces relacionades amb l'estiu, la cuina o la nit, és que el menú es maridarà amb la cervesa Damm Inedit, la primera creada especialment per acompanyar els àpats. En aquests moments ja hi ha prop de 80 reserves fetes però les persones interessades encara poden inscriure-s'hi al telèfon 93 876 91 61 i al correu electrònic info@quinpasseig.com. El preu del sopar i concert és de 30 euros.
L'Orfeó Manresà oferirà un repertori basat en peces clàssiques i cançons populars adequades per a l'ocasió. Per la seva banda, el restaurant Passeig ha creat un menú degustació pensat per maridar amb la cervesa Inedit. Es tracta d'un aperitiu a base de croquetes d'ibèric i de ceps, de daus de salmó amb cítrics i de torrada de foie amb mòdena, d'un entrant d'amanida de formatge de cabra amb vinagreta de mango, d'un primer plat de saltat de calamarsons amb favetes i cruixent de pernil, i d'un segon de magret d'ànec amb pinya caramel·litzada. Els postres consistiran en un sorbet de cítrics a la vainilla i civada i un brownie de nous amb caramel i toffee.
L'Orfeó Manresà oferirà un repertori basat en peces clàssiques i cançons populars adequades per a l'ocasió. Per la seva banda, el restaurant Passeig ha creat un menú degustació pensat per maridar amb la cervesa Inedit. Es tracta d'un aperitiu a base de croquetes d'ibèric i de ceps, de daus de salmó amb cítrics i de torrada de foie amb mòdena, d'un entrant d'amanida de formatge de cabra amb vinagreta de mango, d'un primer plat de saltat de calamarsons amb favetes i cruixent de pernil, i d'un segon de magret d'ànec amb pinya caramel·litzada. Els postres consistiran en un sorbet de cítrics a la vainilla i civada i un brownie de nous amb caramel i toffee.