El Club Catalunya Caixa acull un taller de cuina nadalenca

Alumnes de 3r de l'escola d'hoteleria de la Joviat han recuperat receptes tradicionals

Publicat el 01 de desembre de 2010 a les 21:37

Alumnes de tercer de la Joviat realitzant el taller. Foto: OSCC

Alumnes de 3º curs de l'escola d'hoteleria Joviat de Manresa han realitzat un taller de cuina nadalenca aquesta tarda de dimecres al Club CatalunyaCaixa de Manresa.

Les persones que han assistit al taller han pogut escoltar, veure i degustar consells de cuina mitjançant la recuperació de receptes tradicionals, com es el cas de l'elaboració de dos plats tradicionals nadalencs: crema d'espàrrecs i capó al forn.

Aquesta activitat s'emmarca en les actuacions que l'Obra Social de CatalunyaCaixa desenvolupa en la línia de treball d'envelliment actiu que té la voluntat de promoure un envelliment saludable actiu entre la gent gran, promovent la seva participació i posant en valor la seva contribució a la societat.  

En el programa de salut es portem a terme activitats  que ajuden a millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones grans a traves de la formació i promoció dels hàbits saludables.