El Rebost del Bages s'acosta a secundària

Els alumnes de l'IES Lacetània van preparar un esmorzar amb productes típics del territori

Publicat el 01 d’abril de 2010 a les 12:53

Un moment de la presentació del Rebost del Bages. Catpress

El projecte "El Rebost del Bages", que treballa per posar en valor els productes propis del territori i donar-los a conèixer entre la ciutadania, s'ha presentat als alumnes de secundària de l'IES Lacetània. En aquest sentit, el conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages, Joan Vinyes, va explicar als estudiants de 2on i 3er d'ESO els avantatges de consumir productes de proximitat i de temporada, fet que afavoreix la sostenibilitat ambiental.

Aquesta presentació es va completar amb un taller en què es va fer participar activament els estudiants de 1er d'ESO de l'institut. Els alumnes van degustar un esmorzar amb aliments típics del Bages. Van preparar l'àpat amb pa de Súria, oli de Collbaix, tomàquets de penjar de l'horta de Manresa, embotits de Fals i de Mura. Tot plegat acompanyat de llet, mel i mató de Sant Joan.