
Sopar de la Verema a l'Oller del Mas, aquest dilluns. Foto: Oller del Mas
El passat dilluns, el celler Oller del Mas va organitzar el tercer sopar de verema dirigit a restauradors, distribuïdors i clients, dels quals la convocatòria va superar els 480 assistents.
Enguany el celler va organitzar un tast dalt nivell previ al sopar per tal de donar l'oportunitat als assistents de gaudir de tres ponents de luxe: Ferran Centelles, sommelier, col·laborador de la Fundació Bulli, col·laborador de la fundació Jancis Robinson entre d'altres, en Jaume Biarnés, cap de cuina de la Fundació Alícia i en Jordi Campreciós, cap de celler de l'Oller del Mas. També els assistents van poder observar el moment de l'entrada del raïm al celler, podent veure com es realitza la verema en directe.
El celler va presentar en primícia alguna de les noves anyades dels vins d'Oller del Mas dels quals es va tastar Bernat Oller 2014 i l'esperat Arnau Oller 2013 vi de finca. Durant la vetllada es van realitzar diferents espectacles entre els quals es va realitzar un mapping projectat a les parets del castell.
Per a l'Oller del Mas aquest és un dels actes més importants del celler ja que és una oportunitat única de reunir als clients i poder agrair així la confiança dipositada en els vins any rere any. És a més, una ocasió excel·lent de presentar a tots les novetats del celler en primícia. Amb aquest sopar, Oller del Mas posa fi als actes i activitats de verema que s'han dut a terme durant tot el mes de setembre.