Una de les parades situades a l'exterior de Món Sant Benet. Foto: Pauta
Centenars de persones han participat durant tot el dissabte a la primera jornada dels "Mercats de primavera", una nova iniciativa de Món Sant Benet per promoure la gastronomia, el patrimoni alimentari i els productes de qualitat. Els "Mercats de Primavera" tindran lloc cada cap de setmana, del 16 d'abril al 22 de maig, a Món Sant Benet.
Aquest cap de setmana i el vinent, els Mercats es dediquen al món de la xocolata i els dolços de Pasqua. Per aquest motiu, s'han organitzat diversos tallers, tastos i activitats específiques, que han aplegat nombrosos participants.
Al matí ha tingut lloc el taller "Crea el teu ou de xocolata", impartit per Agustí Pastisser, amb la participació d'un bon nombre d'infants i famílies senceres. Posteriorment, al migdia s'ha realitzat un tast de xocolates a càrrec de Paco Gil, director del Museu de la Xocolata, mentre que s'ha inaugurat l'exposició gastronòmica "L'art es menja", a càrrec de la Casa Graupera, que es dedica a l'elaboració de galetes, neules i postres catalanes des de fa més d'un segle.
Igualment, la plaça de Món Sant Benet s'ha omplert de públic que visitava les parades de productes artesans, i també hi havia animació i activitats diverses, així com esmorzars i menús especials als restaurants.
Amb "Mercats de Primavera", Món Sant Benet vol fomentar i promoure el patrimoni alimentari i els productes de proximitat. Per als diversos caps de setmana dels Mercats s'han determinat tres eixos temàtics (la xocolata i els dolços de Pasqua; la mel i les flors; i l'Hort i la terra) i s'han organitzat un munt d'activitats al seu entorn. A banda de les parades de productes artesans a la plaça de Món Sant Benet, hi haurà tallers i activitats relacionades amb la gastronomia, que es podran gaudir en família, així com animació i un munt d'activitats.
Engeguen els «Mercats de primavera» a Món Sant Benet
Diumenge i el cap de setmana que ve continua el monogràfic sobre la xocolata
ARA A PORTADA
-
Del Bloody Mary al coulant: el tomàquet inspira el sopar de temporada d'estiu a Manresa Pere Fontanals
-
-
«He arribat a un punt de bloqueig mental: ja no podia continuar exercint el lideratge» Pere Fontanals
-
-
Lerato Pagés, sisena dels 100 metres tanques a l'Europeu sub23 amb marca destacada a semifinals Pere Fontanals
Publicat el 16 d’abril de 2011 a les 18:32
Et pot interessar
-
Societat Afectacions de trànsit en un tram del passeig del Riu, dissabte i diumenge
-
Societat Talls de trànsit puntuals al carrer Camp i Fabrés, la nit de diumenge a dilluns
-
Societat El Centre Residencial La Llum celebra 23 anys amb una setmana d'activitats lúdiques i comunitàries
-
Societat Endesa modernitza la xarxa elèctrica de Sant Feliu Sasserra
-
Societat El Meteocat confirma un esclafit al Bages
-
Societat Els 8 refugis climàtics de Manresa per superar la calor