La Jove Confraria de Vins del Bages celebra aquest proper divendres el segon tast de la temporada amb un maridatge de cuina japonesa amb cerveses japoneses. La gastronomia japonesa és una de les més atractives per la seva barreja de sabors, textures i colors.
Tot i no necessitar de molts ingredients, la cuina japonesa es considera una de les gastronomies més elaborades, ja que la preparació d'alguns plats típics de menjar requereix de molta experiència i destresa.
Per fer el maridatge vindrà el mestre japonès Takashi Komura que cuinarà i farà la introducció a les cerveses japoneses. La cerveseria japonesa es basa, pràcticament, en tres companyies cerveseres amb una llarga trajectòria: Asahi, Kirin i Sapporo.
El menú estarà composat per:
- Sahimi variat amb ikezukuri de tonyina
- Gyozas. Empanada japonesa a la planxa consistent en farciments de carn picada o verdures enrotllades en una prima i fina massa, que se sol segellar amb els dits al ser elaborada.
- Yakisoba. Tallarines saltejades amb verduretes, llom de porc i katsuobushi (flocs de bonítol sec ratllat)
- Variat de sushi i makis (Acompanyat d'un petit curs)
- Tappanyaki de vedella wagyu. Carn típica del Japó feta a la graella
- Cata de cerveses Asahi, Kirin i Sapporo
L'activitat tindrà lloc el divendres 26 d'abril a les 9 del vespre al restaurant el Kursaal de Manresa. El preu per a socis és de 25€ i per als no socis és de 35€, i la data límit per apuntar-se al sopar és el dimecres, 24 d'abril. La inscripció es pot fer enviant un correu a info@jcvb.cat