L'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va aplegar diumenge prop de 130 persones que van participar a la ja tradicional calçotada a l'ermita romànica de Sant Pere de Vallhonesta. La jornada va ser esplèndida, tan pel temps, com per l'ambient i la pròpia calçotada.
Abans de dinar, els més decidits feren cap a Sant Jaume de Vallhonesta i d'altres fins al cim del Puig Soler, que era una bona manera d'agafar gana i fer salut.
El menú de la calçotada consistí en calçots de Cal Martí de Vallhonesta, carn de xai, cansalada i botifarra, tot ben amanit amb salsa de calçots i regat amb vi, cava i refrescos de tota mena. Per postres mandarines i pastís commemoratiu i per acabar de pair, un bon cafè.
A recer de l'ermita i amb un bon sol, la trobada s'acabà passades les 5 de la tarda, amb manifestacions de satisfacció, per part de tots els assistents.
ARA A PORTADA
Publicat el 08 de març de 2017 a les 00:12
Actualitzat el 08 de març de 2017 a les 00:16
Et pot interessar
-
Societat Finalitzada la segona fase de les obres d'urbanització del polígon Santa Anna I de Santpedor
-
Societat L'Atenció Primària de la Catalunya Central ajuda a deixar de fumar 4 de cada 10 fumadors
-
Societat La Plana de l'Om acollirà la IV Jornada per a la prevenció dels maltractaments a les persones grans
-
Societat «Hem vingut aquí pel futur dels nostres fills, i tot i les dificultats, no tornaríem enrere»
-
Societat Althaia acomiada 22 residents que s'han format a la institució
-
Societat Santpedor repeteix amb èxit el taller - performance de prevenció d'alcohol i drogues per a joves