L'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va aplegar diumenge prop de 130 persones que van participar a la ja tradicional calçotada a l'ermita romànica de Sant Pere de Vallhonesta. La jornada va ser esplèndida, tan pel temps, com per l'ambient i la pròpia calçotada.
Abans de dinar, els més decidits feren cap a Sant Jaume de Vallhonesta i d'altres fins al cim del Puig Soler, que era una bona manera d'agafar gana i fer salut.
El menú de la calçotada consistí en calçots de Cal Martí de Vallhonesta, carn de xai, cansalada i botifarra, tot ben amanit amb salsa de calçots i regat amb vi, cava i refrescos de tota mena. Per postres mandarines i pastís commemoratiu i per acabar de pair, un bon cafè.
A recer de l'ermita i amb un bon sol, la trobada s'acabà passades les 5 de la tarda, amb manifestacions de satisfacció, per part de tots els assistents.
ARA A PORTADA
-
Carrer Guimerà: tot a punt per als nous recorreguts de bus i per a una tarifa plana d'aparcament Pere Fontanals
-
-
Junts insta l'Ajuntament de Manresa a allunyar-se de les empreses vinculades al cas DGAIA Pere Fontanals
-
Descobreix la Setmana del Turisme Industrial: experiències úniques per redescobrir el passat fabril del Bages Pere Fontanals
-
Manresa retrà homenatge a les víctimes del franquisme cinquanta anys després de les detencions Pere Fontanals
Publicat el 08 de març de 2017 a les 00:12
Actualitzat el 08 de març de 2017 a les 00:16
Et pot interessar
-
Societat El BusCat visita Sant Fruitós i destaca el Nexe Espai Jove com a referent en emancipació juvenil
-
Societat Professionals de l'ICS Catalunya Central, reconeguts en els prestigiosos Premis Barea
-
Societat Sant Fruitós apropa el patrimoni a la gent gran amb tallers de memòria i objectes antics
-
Societat Sant Joan homenatja 60 veïns i omple Cal Gallifa en la Setmana de la Gent Gran
-
Societat Sant Fruitós acull la Gala Flors d'Honor i revalida tres distincions com a vila verda de referència
-
Societat Sant Fruitós impulsa un taller gratuït per ensenyar primers auxilis i ús de desfibril·ladors