L'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va aplegar diumenge prop de 130 persones que van participar a la ja tradicional calçotada a l'ermita romànica de Sant Pere de Vallhonesta. La jornada va ser esplèndida, tan pel temps, com per l'ambient i la pròpia calçotada.
Abans de dinar, els més decidits feren cap a Sant Jaume de Vallhonesta i d'altres fins al cim del Puig Soler, que era una bona manera d'agafar gana i fer salut.
El menú de la calçotada consistí en calçots de Cal Martí de Vallhonesta, carn de xai, cansalada i botifarra, tot ben amanit amb salsa de calçots i regat amb vi, cava i refrescos de tota mena. Per postres mandarines i pastís commemoratiu i per acabar de pair, un bon cafè.
A recer de l'ermita i amb un bon sol, la trobada s'acabà passades les 5 de la tarda, amb manifestacions de satisfacció, per part de tots els assistents.
ARA A PORTADA
Publicat el 08 de març de 2017 a les 00:12
Actualitzat el 08 de març de 2017 a les 00:16
Et pot interessar
-
Societat
Manresa reforça el compromís contra la violència masclista amb una programació de 25N centrada en el jovent
-
Societat
Manresa aprova el Pla Local de les Persones Grans 2024–2028
-
Societat
Manresa anuncia afectacions de mobilitat pel 64è Ral·li 2000 Viratges
-
Societat
Navarcles invertirà 730.000 euros per transformar la plaça de la Vila en un espai més verd i amable
-
Societat
Althaia reuneix un centenar de professionals en una jornada clau d'urgències pediàtriques
-
Societat
La cuina catalana rural es reivindica i es dona a conèixer a Cardona
