L'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va aplegar diumenge prop de 130 persones que van participar a la ja tradicional calçotada a l'ermita romànica de Sant Pere de Vallhonesta. La jornada va ser esplèndida, tan pel temps, com per l'ambient i la pròpia calçotada.
Abans de dinar, els més decidits feren cap a Sant Jaume de Vallhonesta i d'altres fins al cim del Puig Soler, que era una bona manera d'agafar gana i fer salut.
El menú de la calçotada consistí en calçots de Cal Martí de Vallhonesta, carn de xai, cansalada i botifarra, tot ben amanit amb salsa de calçots i regat amb vi, cava i refrescos de tota mena. Per postres mandarines i pastís commemoratiu i per acabar de pair, un bon cafè.
A recer de l'ermita i amb un bon sol, la trobada s'acabà passades les 5 de la tarda, amb manifestacions de satisfacció, per part de tots els assistents.
ARA A PORTADA
Publicat el 08 de març de 2017 a les 00:12
Actualitzat el 08 de març de 2017 a les 00:16
Et pot interessar
-
Societat Un barceloní que es va mudar a Castellbell i el Vilar crea una escola de repoblament rural
-
Societat Treballs de renovació de la xarxa de clavegueram al passeig de Pere III, 60-62
-
Societat Castellbell i el Vilar renova la tanca de l'escola Jaume Balmes
-
Societat Treballs d'Aigües de Manresa a la carretera del Pont de Vilomara
-
Societat Rècord de participació a l'Estiu Jove de Manresa amb més de 2.000 joves
-
Societat Sant Vicenç de Castellet impulsa una campanya per posar al dia la titularitat dels drets funeraris