El CAP d'Artés s'ha omplert aquest dijous al matí de mares i futures mares que han assistit a la xerrada sobre alimentació saludable, a càrrec d'una embarassada i una llevadora que han explicat com mantenir una dieta equilibrada i han donat idees de menús saludables per les festes de Nadal. L'activitat forma part d'un programa de col·laboració entre l'Institut Català de la Salut i la Fundació Alícia, pel qual un grup d'embarassades i les seves llevadores han rebut formació per part d'Alícia amb l'objectiu de què després puguin transmetre-la a altres futures mares, grups de postpart, escoles o altres col·lectius interessats.
La xerrada d'avui a Artés ha anat a càrrec de Susagna Muncunill, futura mare, i Teresa Macià, llevadora del CAP d'Artés. És previst que en els propers mesos es repeteixin activitats d'aquest tipus a càrrec del grup de noies i llevadores que van participar, a finals d'octubre, a la jornada de formació que va tenir lloc a la Fundació Alícia.
Les futures mares se sensibilitzen sobre l'alimentació saludable
El CAP d'Artés ha acollit una xerrada a càrrec d'una embarassada i una llevadora que es van formar a la Fundació Alícia
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de desembre de 2012 a les 19:07
Et pot interessar
-
Societat
La Setmana dels Drets dels Infants omple la plaça Major amb una gran tribu de 450 escolars
-
Societat
Treballs a la xarxa elèctrica del carrer Francesc Moragas, a partir de dilluns
-
Societat
El carrer Santa Maria estrena reurbanització i s'incorpora a l'illa de vianants del Centre Històric
-
Societat
El Consell Comarcal del Bages impulsa una campanya del 25N per visibilitzar les violències subtils
-
Societat
Universi+ arriba a la novena edició i inicia el curs amb 46 persones
-
Societat
Èxit de participació a la primera Festa del Vi Novell de Sant Fruitós
