L'escola Joviat ha estat l'escenari de la cinquena semifinal del concurs GMChef, organitzat per GM Food a través del seu ensenya d'establiments de cash&carry Gros Mercat
Arnau Triola, estudiant de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona ha aconseguit vèncer amb la tapa Còctel de gambes, una proposta basada en les diferents textures en les que es pot cuinar crustaci. El jove cuiner explica que es tracta un plat de base senzilla que sempre demanava als restaurants de petit, i que va decidir reinventar-lo amb un gelat de salsa rosa, molta gamba, i ceba cruixent.
La gran final del GMCheff tindrà lloc el 19 de novembre al prestigiós espai Mas Marroch del Celler de Can Roca.
ARA A PORTADA
Publicat el 22 d’octubre de 2018 a les 17:00
Actualitzat el 22 d’octubre de 2018 a les 17:03
Et pot interessar
-
Societat Un barceloní que es va mudar a Castellbell i el Vilar crea una escola de repoblament rural
-
Societat Treballs de renovació de la xarxa de clavegueram al passeig de Pere III, 60-62
-
Societat Castellbell i el Vilar renova la tanca de l'escola Jaume Balmes
-
Societat Treballs d'Aigües de Manresa a la carretera del Pont de Vilomara
-
Societat Rècord de participació a l'Estiu Jove de Manresa amb més de 2.000 joves
-
Societat Sant Vicenç de Castellet impulsa una campanya per posar al dia la titularitat dels drets funeraris