L'escola Joviat ha estat l'escenari de la cinquena semifinal del concurs GMChef, organitzat per GM Food a través del seu ensenya d'establiments de cash&carry Gros Mercat
Arnau Triola, estudiant de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona ha aconseguit vèncer amb la tapa Còctel de gambes, una proposta basada en les diferents textures en les que es pot cuinar crustaci. El jove cuiner explica que es tracta un plat de base senzilla que sempre demanava als restaurants de petit, i que va decidir reinventar-lo amb un gelat de salsa rosa, molta gamba, i ceba cruixent.
La gran final del GMCheff tindrà lloc el 19 de novembre al prestigiós espai Mas Marroch del Celler de Can Roca.
L'escola Joviat acull una semifinal del concurs GMChef
Ara a portada
-
Cultura i Mitjans Les Caramelles de Súria, guardonades en els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral Redacció
-
Economia Grup Llobet s'alia amb Transgourmet Ibérica per fer més competitives les seves botigues Redacció
-
-
Societat Crida manresana per trobar fotografies relacionades amb la Via de Sant Ignasi i les Escodines Redacció
-
Publicat el 22 d’octubre de 2018 a les 17:00
Actualitzat el 22 d’octubre de 2018 a les 17:03
Et pot interessar
-
Societat El COAC cedeix a Plataforma per la Llengua l'ús de la sala de reunions de la Casa Lluvià
-
Societat L'Ajuntament de Manresa iniciarà dilluns la reurbanització del carrer Santa Maria
-
Societat L'Ajuntament de Manresa i la Federació de barris renoven el conveni del Pla de Desenvolupament Comunitari
-
Societat Obertes les inscripcions a la 18a edició del campus d'estiu Vitamina de Sant Fruitós