L'escola Joviat ha estat l'escenari de la cinquena semifinal del concurs GMChef, organitzat per GM Food a través del seu ensenya d'establiments de cash&carry Gros Mercat
Arnau Triola, estudiant de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona ha aconseguit vèncer amb la tapa Còctel de gambes, una proposta basada en les diferents textures en les que es pot cuinar crustaci. El jove cuiner explica que es tracta un plat de base senzilla que sempre demanava als restaurants de petit, i que va decidir reinventar-lo amb un gelat de salsa rosa, molta gamba, i ceba cruixent.
La gran final del GMCheff tindrà lloc el 19 de novembre al prestigiós espai Mas Marroch del Celler de Can Roca.
ARA A PORTADA
Publicat el 22 d’octubre de 2018 a les 17:00
Actualitzat el 22 d’octubre de 2018 a les 17:03
Et pot interessar
-
Societat Súria obre el termini per adjudicar dos pisos municipals en règim de lloguer
-
Societat Les obres per millorar la xarxa elèctrica a Pineda de Bages avancen segons el calendari previst
-
Societat Tall de trànsit en un tram del carrer Font dels Llops, aquest dijous
-
Societat El Consorci del Bages reforça l'educació ambiental i preveu superar els 8.000 alumnes aquest curs
-
Societat El SIAD de Manresa amplia activitats per fomentar vincles i benestar emocional entre les dones
-
Societat Nou pas de vianants elevat al polígon CasaNova de Sant Fruitós