L'escola Joviat ha estat l'escenari de la cinquena semifinal del concurs GMChef, organitzat per GM Food a través del seu ensenya d'establiments de cash&carry Gros Mercat
Arnau Triola, estudiant de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona ha aconseguit vèncer amb la tapa Còctel de gambes, una proposta basada en les diferents textures en les que es pot cuinar crustaci. El jove cuiner explica que es tracta un plat de base senzilla que sempre demanava als restaurants de petit, i que va decidir reinventar-lo amb un gelat de salsa rosa, molta gamba, i ceba cruixent.
La gran final del GMCheff tindrà lloc el 19 de novembre al prestigiós espai Mas Marroch del Celler de Can Roca.
ARA A PORTADA
-
Del Bloody Mary al coulant: el tomàquet inspira el sopar de temporada d'estiu a Manresa Pere Fontanals
-
-
«He arribat a un punt de bloqueig mental: ja no podia continuar exercint el lideratge» Pere Fontanals
-
-
Lerato Pagés, sisena dels 100 metres tanques a l'Europeu sub23 amb marca destacada a semifinals Pere Fontanals
Publicat el 22 d’octubre de 2018 a les 17:00
Actualitzat el 22 d’octubre de 2018 a les 17:03
Et pot interessar
-
Societat Afectacions de trànsit en un tram del passeig del Riu, dissabte i diumenge
-
Societat Talls de trànsit puntuals al carrer Camp i Fabrés, la nit de diumenge a dilluns
-
Societat El Centre Residencial La Llum celebra 23 anys amb una setmana d'activitats lúdiques i comunitàries
-
Societat Endesa modernitza la xarxa elèctrica de Sant Feliu Sasserra
-
Societat El Meteocat confirma un esclafit al Bages
-
Societat Els 8 refugis climàtics de Manresa per superar la calor