L'escola Joviat està immersa en la celebració del Gastrofòrum

Diversos cuiners de prestigi visitaran el centre manresà

Publicat el 08 de maig de 2012 a les 17:55

El Gastrofòrum és una iniciativa destinada als alumnes de l'Escola d'Hoteleria de Manresa, que engloba un programa molt complert amb diverses xerrades, activitats, tallers, passes de films, diferents concursos i ponències relacionades amb la gastronomia.

En l'edició d'enguany del Gastrofòrum visitaran l'Escola cuiners reconeguts com l'Oriol Castro exalumne de l'Escola i ex Cap de cuina del restaurant El Bulli, Antonio Sáez, Cap de cuina del restaurant Lasarte de Bcn, Jordi Roca, Cap de cuina del Celler de Can Roca I Lluís García, excoordinador de les reserves al restaurant Bulli.

Entre les diferents activitats de la iniciativa hi haurà un tast de productes de les Bodegas Torres i la visita a l'Escola d'en Ferran Hortal, cuiner i creador d'una empresa que promou una planta edulcorant.

El tret de sortida del Gastrofòrum, el passat dilluns 7 de maig, va ser a càrrec del Nil Dulcet, ex alumne i ex Cap de cuina del restaurant el Bulli, que va oferir una xerrada sobre les seves vivències personals i professionals als alumnes de L'Escola d'Hoteleria, acompanyada del documental "Un dia, en el Bulli", finalitzarà la setmana del Gastrofòrum, aquest divendres dia 11 de maig amb el ja tradicional concurs "Gastrofòrum".