El proper dimarts dia 15 de gener a les 19.00h. es realitzarà a la llibreria El Racó de les Paraules de Sant Joan de Vilatorrada, la presentació dels llibres "Sal de vainilla" (Planeta, 2012) i "Les receptes de Semproniana" (Cossetània, 2012) amb la presencia de la seva autora, la reconeguda cuinera, Ada Parellada.
Ada Parellada es una de les cuineres més conegudes i actives de casa nostra. El seu cap és una olla de pressió de projectes i d'activitats que sempre tenen a veure amb la difusió de la cuina, amb el trencament de mites i de prejudicis i amb l'obertura de fronteres. La idea que guia els seus passos és una mena de socialització de la cuina, els esforços per aconseguir que tothom perdi la por de posar-se el davantal i comenci a remenar estris i productes fins a aconseguir un plat que es pugui compartir i assaborir. Es inquieta i hàbil, i aconsegueix transmetre optimisme i generar complicitat. Fins fa molt poquet la podíeu veure cada diumenge a la tarda al programa de TV3 "Benvinguts a l'hort".
"Sal de vainilla"es la seva primera novel·la, i com no podria ser d'una altre manera, transcorre entre fogons. Es tracta d'una novel·la àcida, fresca i enginyosa, però també tendra i enigmàtica, on sobrevola un misteri i una passió continguda, però també un amor incondicional per la cuina.
"Les receptes de Semproniana" es la celebració del vintè aniversari de l'obertura del seu primer i reconegut restaurant "Semproniana", a través d'un recull de les receptes que més estimen: els plats amb que van estrenar el restaurant, els que més han agradat, els més agosarats, els més tradicionals i els més dolços.
Llibres de cuina d'Ara Parellada al Racó de les Paraules
La reconeguda cuinera presentarà els seus llibres "Sal de vainilla" i "Les receptes de Semproniana"
ARA A PORTADA
Publicat el 13 de gener de 2013 a les 17:14
Et pot interessar
-
Societat La Cooperativa La Agrícola cedeix a l'Ajuntament de Sant Fruitós un fons documental centenari
-
Societat Bages Ciència Ciutadana reclama més suport per a les persones cuidadores d'Alzheimer
-
Societat Millores al Camí del Grau per evitar l'erosió i millorar el drenatge
-
Societat Cloenda de la 8a edició del programa Universi+ a UManresa
-
Societat Pavimentació del carrer Cardenal Lluch i plaça Independència aquest dissabte
-
Societat Pau Sellart: «La selectivitat em va anar molt bé, però no esperava tenir la millor nota del Bages»