A Mas de Sant Iscle fa una setmana que han començat la Verema. Enguany serà més curta que l'any passat, d'un 30 a un 40 % més curta, depenen de la finca.
La verema d'enguany és presenta en unes molt bones condicions, amb un bon grau i una maduració optima. Actualment a Mas de Sant Iscle ja tenen veremades les varietats de Gewürztraminer, Sauvignon Blanc i aquesta setmana comencen amb l'Ull de Llebre. Pel que fa a la varietat Picapoll, en quinze dies tindrà el punt òptim de maduració i es començarà la Verema.
Des de fa dos anys a Mas de Sant Iscle fan tota la verema de nit i de forma manual, d'aquesta manera aporta uns beneficis de qualitat molt importants com "les baixes temperatures que conserven els aromes i evita fermentacions innecessàries". La verema manual ajuda a seleccionar el raïm cep a cep i a fer una primera selecció a la vinya.
Mas de Sant Iscle, on la verema es fa de nit
El mas de Sant Fruitós fa una setmana que ha començar a recollir raïm
Ara a portada
Publicat el 02 de setembre de 2017 a les 17:09
Actualitzat el 02 de setembre de 2017 a les 17:15
Et pot interessar
-
Societat Afectacions de mobilitat a la C-55 nord els propers dilluns i dimarts
-
Societat La cruïlla de l'avinguda dels Dolors i els carrers Amadeu Vives i Estanislau Casas estrenarà semàfors
-
Societat Dilluns tornaran a funcionar els nous contenidors després de resoldre's l'avaria informàtica
-
Societat Josep Maria Mata-Perelló, Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria científica i humana