A Mas de Sant Iscle fa una setmana que han començat la Verema. Enguany serà més curta que l'any passat, d'un 30 a un 40 % més curta, depenen de la finca.
La verema d'enguany és presenta en unes molt bones condicions, amb un bon grau i una maduració optima. Actualment a Mas de Sant Iscle ja tenen veremades les varietats de Gewürztraminer, Sauvignon Blanc i aquesta setmana comencen amb l'Ull de Llebre. Pel que fa a la varietat Picapoll, en quinze dies tindrà el punt òptim de maduració i es començarà la Verema.
Des de fa dos anys a Mas de Sant Iscle fan tota la verema de nit i de forma manual, d'aquesta manera aporta uns beneficis de qualitat molt importants com "les baixes temperatures que conserven els aromes i evita fermentacions innecessàries". La verema manual ajuda a seleccionar el raïm cep a cep i a fer una primera selecció a la vinya.
Mas de Sant Iscle, on la verema es fa de nit
El mas de Sant Fruitós fa una setmana que ha començar a recollir raïm
ARA A PORTADA
Publicat el 02 de setembre de 2017 a les 17:09
Actualitzat el 02 de setembre de 2017 a les 17:15
Et pot interessar
-
Societat Ampans celebra 60 anys de trajectòria amb una gran festa comunitària a Santa Maria de Comabella
-
Societat Manresa impulsa la 1a Jornada Ciutat, Salut i Clima per abordar l'impacte del canvi climàtic en la salut de les persones
-
Societat Manresa és la zona de Catalunya on més augmenta la temperatura
-
Societat Manresa il·luminarà de vermell la façana de l'Ajuntament pel Dia Internacional de l'Hemocromatosi
-
Societat Sant Fruitós denuncia un abocament incontrolat de residus a la zona esportiva de Torroella de Baix
-
Societat Treballs d'Aigües de Manresa al carrer Joan Fuster, a la cantonada amb la carretera del Pont de Vilomara