
L'Orfeó Manresà va oferir un repertori basat en peces clàssiques i cançons populars adequades per a l'ocasió. Per la seva banda, el restaurant Passeig va crear un menú que consistia en un aperitiu a base de croquetes d'ibèric i de ceps, de daus de salmó amb cítrics i de torrada de foie amb mòdena, un entrant d'amanida de formatge de cabra amb vinagreta de mango, un primer plat de saltat de calamarsons amb favetes i cruixent de pernil, i un segon de magret d'ànec amb pinya caramel•litzada. Les postres van ser un sorbet de cítrics a la vainilla i civada i un brownie de nous amb caramel i toffee.
Des de l'organització del Quin Passeig s'ha valorat molt positivament la iniciativa i la resposta de públic, tant per l'èxit de participació en el sopar com per l'expectativa que el concert va aixecar entre els vianants del Passeig. Per això els organitzadors ja han avançat que amb tota seguretat es tornarà a repetir l'experiència de cara a properes edicions del Quin Passeig.