Més de cent comensals al sopar - concert amb l'Orfeó Manresà

La combinació de sopar-concert amb l'actuació de l'Orfeó Manresà i un maridatge entre el menú i la cervesa Damm Inedit, creada pels responsables del Bulli, va ser un èxit total de públic

Publicat el 26 de juliol de 2010 a les 18:36
La campanya Quin Passeig ha celebrat un dels seus actes més rellevants d'aquesta edició: 101 persones van participar en el sopar-concert de divendres passat al Restaurant Passeig, que combinava la música i la gastronomia, en una proposta innovadora i d'elevat nivell gastronòmic i cultural. Els diferents plats del menú es van anar acompanyant, en una combinació perfecta, amb peces musicals relacionades amb l'estiu, curosament escollides i interpretades per l'Orfeó Manresà. A més, el menú es va maridar amb la cervesa Damm Inedit, la primera pensada especialment per acompanyar els àpats. Aquesta cervesa ha estat creada per Ferran Adrià, Juli Soler i els sommeliers d'El Bulli David Seijas i Ferran Centelles, conjuntament amb els mestres cervesers de Damm, amb l'objectiu de convertir-se en una alternativa al vi als millors restaurants.

L'Orfeó Manresà va oferir un repertori basat en peces clàssiques i cançons populars adequades per a l'ocasió. Per la seva banda, el restaurant Passeig va crear un menú que consistia en un aperitiu a base de croquetes d'ibèric i de ceps, de daus de salmó amb cítrics i de torrada de foie amb mòdena, un entrant d'amanida de formatge de cabra amb vinagreta de mango, un primer plat de saltat de calamarsons amb favetes i cruixent de pernil, i un segon de magret d'ànec amb pinya caramel•litzada. Les postres van ser un sorbet de cítrics a la vainilla i civada i un brownie de nous amb caramel i toffee.

Des de l'organització del Quin Passeig s'ha valorat molt positivament la iniciativa i la resposta de públic, tant per l'èxit de participació en el sopar com per l'expectativa que el concert va aixecar entre els vianants del Passeig. Per això els organitzadors ja han avançat que amb tota seguretat es tornarà a repetir l'experiència de cara a properes edicions del Quin Passeig.