Món Sant Benet analitza les noves tendències de cuina de la Fundació Alícia

Publicat el 09 d’abril de 2018 a les 07:31
Conèixer els restaurants més trendies del món, descobrir els super aliments de moda, parlar de les tendències que es converteixen en tradició o atrevir-se a tastar els insectes comestibles són algunes de les propostes que s'han posat damunt la taula en el taller de Noves tendències a la cuina celebrat aquest dissabte al matí a la Fundació Alícia, a Món Sant Benet. De la mà del xef Jaume Biarnés i de la tècnica de la Fundació Alícia, Olga Felip, el taller, en el qual han participat una vintena de persones, ha estat una aposta de la Fundació Alícia per apropar la cuina de nova tendència al públic foodie (amants del bon menjar i beure). Una proposta fresca i divertida que, combinant cuina i ciència, ha permès als assistents aprendre, cuinar i tastar propostes noves i arriscades, tot descobrint tot el que es cou en les cuines més modernes del planeta. 

Els assistents al taller han sortit engrescats amb la iniciativa que els ha permès participar activament del taller, tot actualitzar-se amb la informació més nova del món de la cuina, de la mà de professionals del sector i en un marc referent: la Fundació Alícia. 

L'èxit de la proposta fa plantejar una possible segona edició a la tardor. 

L'alimentació, protagonista de l'abril a Món Sant Benet

Aquest mes d'abril, Món Sant Benet s'omple d'interessants propostes vinculades a l'alimentació i la gastronomia. Una aposta en ferm de la Fundació Catalunya La Pedrera que vol fer de Món Sant Benet un centre de coneixement de referència internacional en alimentació, que ha de permetre crear nova ocupació i afavorir la inclusió social.

En aquesta línia, el diumenge, 22 d'abril, Món Sant Benet acull la segona edició de Cuina lírica, un show-cooking amb música en directe pels amants del binomi cuina-música. Una activitat que s'emmarca dins la segona edició del cicle "Cultura i Alimentació" i que per primer any tindrà lloc a Món Sant Benet.  

I, com a colofó final, el cap de setmana del 28 i 29 d'abril, Món Sant Benet s'omple d'activitats amb la celebració de la 6à edició d'Alícia't, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. Més de 80 activitats de cuina per a adults, famílies i nens: demostracions en directe de xefs de prestigi, mercat de productes agroalimentaris, concerts i espectacles per a la mainada, tallers i tastos guiats, entre d'altres. Podeu veure tota la programació aquí