
Tapes i vins a l'Alberg de Castelladral. Foto: AjNVS
L'Alberg i l'AVV de Castelladral, van fer divendres al vespre la proposta més agosarada com a inici de la campanya del Navàs T'Apassiona, amb un tast de vins i maridatge que va aplegar unes trenta persones. Al Navàs T'Apassiona hi participen una desena d'establiments dedicats a la restauració, amb el suport d'Artium, el Celler Cooperatiu d'Artés i l'Ajuntament de Navàs, que es perllongarà fins el 8 de novembre.
El tast de vins i maridatge que es va fer a l'Alberg de Castelladral, tenia com a objectiu donar a conèixer les dues propostes de tapes originals que aporten a la campanya: mandonguilles de llenties i carbassó amb sofregit aromàtic i la coca de pera i nous amb olí d'alfàbrega de la vall d'Hortons. El maridatge es va complementar amb vins del Celler Cooperatiu d'Artés. Anna Berenguer d'Artium i el cuiner Quim Miró, van presentar el tast de sis plats, tres vins i un vermut.
Al llarg del cap de setmana s'han pogut anar degustant tapes variades com el mousse d'ànec amb torrades i melmelada de fruits vermells del Raconet; el sushi i makis variats del Jumi; les torrades de secret ibèric amb parmesà gratinat de l'Estació; el mousse de foie amb crema catalana de Cal Ramon; vedella amb os estofada amb ceps i bolets a Les Tapes; pop a la brasa a l'allada amb patata; bacallà al pil pil amb gules de La Mêlée; la piruleta de formatge de cabra recoberta amb xocolata de La Trobada o, el bacallà daurat del Racó de l'Auri (antic bar Caçadors).