Aquest dimecres ha tingut lloc la presentació del projecte El Club de Tast, a l'aula de l'ESVICC, Escola de Vitivinicultura de la Catalunya Central, al Celler Cooperatiu d'Artés. A l'acte hi eren presents una vintena de persones procedents tant del Bages, com del Moianès com d'Osona.
La proposta ofereix un tast mensual entre els mesos d'octubre a juny en la temporada 2023/24 que inclou tastos de fins a quatre vins tot treballant temàtiques diferents. Les properes sessions també estaran obertes al públic a un preu de 25 euros. Per formar part del club de forma continuada cal fer-se socis del projecte que té un preu de 180 euros per temporada, de manera que surt a 20 euros la sessió.
Formar part del club dona dret a les nou sessions de tast, poder cedir l'acreditació fins a dues vegades a una altra persona en cas de no poder asistir-hi el titular, convidar a una persona a una jornada de tast a preu d'associat i entrar en el sorteig d'un tast de la 29a Festa de la Verema del Bages 2024.
Durant la presentació, els assistents han estat convidats a tastar tres vins negres de la DO Pla de Bages: un vi jove, un altre en procés d'elaboració i un tercer ja a punt de ser comercialitzat, tots tres del mateix celler de la marca Artium.
Presenten El Club de Tast de la Catalunya Central
Ha estat aquest dimecres, al celler Cooperatiu d'Artés, organitzat per l'ESVICC
ARA A PORTADA
Publicat el 28 de setembre de 2023 a les 21:36
Et pot interessar
-
Societat Salut detecta de forma precoç 110 dones amb càncer de mama a les comarques interiors
-
Societat L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix un taller gratuït per aprendre a fer de DJ
-
Societat Sant Fruitós amplia la xarxa de desfibril·ladors per garantir l'accés en cas d'emergència
-
Societat Pineda de Bages avança en la creació d'una franja de protecció contra incendis forestals
-
Societat L'Escola Montserrat de Sant Vicenç commou amb un vídeo pel Dia Mundial contra el Càncer de Mama
-
Societat El Consorci del Bages preveu resoldre al novembre les incidències de les màquines de bosses per a l'orgànica