Sabor, saber i compromís

Ampans i Alícia han concretat la seva aposta per la proximitat amb un sopar amb més de 50 comensals

Publicat el 27 de novembre de 2014 a les 23:44

El president d'Ampans, Domènec Casasayas, ha dirigit unes paraules als comensals. Foto: Pere Fontanals


L'aliança entre les fundacions Ampans i Alícia és una aposta per al sabor, per al saber i sobretot per al compromís. Compromís amb la terra i compromís amb la gent. Amb els productes de proximitat i amb la integració. La Fundació Alícia proporcionarà matèria prima del seu hort i apadrinarà plats, els cuidarà la carta i donarà suport. Ampans, a través del Restaurant Canonge, continuarà integrant persones al mercat laboral, o sigui, a la vida.

Un sopar amb més de 50 persones ha servit aquest dijous per mostrar totes aquestes voluntats amb plats creats per Alícia i executats per Ampans. Verdures i hortalisses de l'hort, carns de ramaders de la zona, peixos, aquests sí, que arriben de més lluny. I saber fer, molt de casa nostra. De textures i presentacions, de simpatia i servei.

Un sopar regat amb el 3 Nits d'Urpina, vinyes també d'Ampans, amb plats que queden a partir d'avui integrats a la carta del Canonge. Perquè tothom qui vulgui els pugui degustar. Una aposta per la proximitat, pel producte de proximitat, per la investigació de proximitat, i pel servei de proximitat, en totes les seves besants.