La normativa vigent en matèria de la informació alimentària facilitada al consumidor, obliga a tots els establiments alimentaris a desenvolupar documentació informativa sobre la presència d'ingredients al·lèrgens en els productes que comercialitzen. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant fruitós de Bages ha programat una xerrada informativa destinada principalment als titulars d'establiments minoristes d'alimentació, incloses la restauració i l'elaboració i venda de menjars preparats.
La xerrada es realitzarà el proper dilluns 3 d'abril en dues sessions, la primera a les 10.30 hores i la segona a les 13.30 hores, al Nexe-Espai de Cultura.
Aquesta xerrada informativa anirà a càrrec de Josep Roselló, tècnic de la unitat de seguretat alimentària, del servei de salut pública de la Diputació de Barcelona, adscrit als serveis tècnics de l'Ajuntament per a les funcions de vigilància sanitària dels establiments minoristes. Durant la sessió s'explicarà les responsabilitats que se'n deriven del reglament europeu, l'abast dels perills dels al·lèrgens i la manera de gestionar la documentació obligatòria per poder complir amb la normativa vigent.
Sant Fruitós organitza una xerrada sobre els al·lèrgens als productes alimentaris
La xerrada va destinada principalment als titulars d'establiments minoristes d'alimentació, i es farà dilluns en dues sessions
ARA A PORTADA
Publicat el 02 d’abril de 2017 a les 09:46
Actualitzat el 02 d’abril de 2017 a les 09:48
Et pot interessar
-
Societat Treballs de renovació de la xarxa de clavegueram al passeig de Pere III, 60-62
-
Societat Castellbell i el Vilar renova la tanca de l'escola Jaume Balmes
-
Societat Treballs d'Aigües de Manresa a la carretera del Pont de Vilomara
-
Societat Rècord de participació a l'Estiu Jove de Manresa amb més de 2.000 joves
-
Societat Sant Vicenç de Castellet impulsa una campanya per posar al dia la titularitat dels drets funeraris
-
Societat La setmana vinent continuaran els treballs de senyalització vinculats a l'operació Guimerà