Sant Fruitós organitza una xerrada sobre els al·lèrgens als productes alimentaris

La xerrada va destinada principalment als titulars d'establiments minoristes d'alimentació, i es farà dilluns en dues sessions

Publicat el 02 d’abril de 2017 a les 09:46
Actualitzat el 02 d’abril de 2017 a les 09:48
La normativa vigent en matèria de la informació alimentària facilitada al consumidor, obliga a tots els establiments alimentaris a desenvolupar documentació informativa sobre la presència d'ingredients al·lèrgens en els productes que comercialitzen. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant fruitós de Bages ha programat una xerrada informativa destinada principalment als titulars d'establiments minoristes d'alimentació, incloses la restauració i l'elaboració i venda de menjars preparats.

La xerrada es realitzarà el proper dilluns 3 d'abril en dues sessions, la primera a les 10.30 hores i la segona a les 13.30 hores, al Nexe-Espai de Cultura.

Aquesta xerrada informativa anirà a càrrec de Josep Roselló, tècnic de la unitat de seguretat alimentària, del servei de salut pública de la Diputació de Barcelona, adscrit als serveis tècnics de l'Ajuntament per a les funcions de vigilància sanitària dels establiments minoristes. Durant la sessió s'explicarà les responsabilitats que se'n deriven del reglament europeu, l'abast dels perills dels al·lèrgens i la manera de gestionar la documentació obligatòria per poder complir amb la normativa vigent.