Últims dies per inscriure's al sopar a la vinya

Pernil a banda, tots els productes que se serveixin seran de la terra

Publicat el 01 de juliol de 2012 a les 17:45

Torna a ser torn del tradicional sopar a la vinya de Matacans de la Confraria de Vins del Bages amb bons productes de la terra. El proper 7 de juliol, pernil a banda, tots els productes que se serviran són de proximitat.

El sopar a la vinya es fa gràcies a la invitació de la família Solergibert-Serra, això fa que degut a l'espai disponible només es permet portar un màxim de 2 no socis per cada soci i fins a un límit de 150 assistents, moment en que es tancarà la inscripció.

Per al sopar a la vinya de Matacans hi ha dues convocatòries, la primera, a les 8, és per donar un cop de mà en tot allò que faci falta (untar pa, parar taula, etc). La segona, a les 9, per començar a sopar.

Es veuran vins i caves Solergibert: P'da 2010, Toc Solergibert 2011, Magnum 50 aniversari Enric i Conxita, el cava serà el reserva brut nature del Gibert i a les postres, vi bullit.

El període d'inscripció finalitza el dilluns 2 de juliol, i per assistir, és imprescindible:

  • fer la inscripció al web www.confrariabages.com o al telèfon 609 88 66 34
  • fer ingrés a un d'aquests comptes corrent, indicant remitents:
    • la Caixa: 2100-0375-06-0200094208
    • CatalunyaCaixa: 2013-6027-91-0200143270