02
de març
del
2015
Actualitzat
a les
19:05h
![Fotografia de grup dels comensals a la calçotada de Vallhonesta. Fotografia de grup dels comensals a la calçotada de Vallhonesta.](https://naciodigital.cat/manresa/uploads/s1/13/09/99/13/990-1425294967img-20150301-215747.jpeg)
![](https://naciodigital.cat/uploads/static/naciodigital/migration/redaccio/arxius/imatges/201503/576_1425294967IMG_20150301_215747.jpg)
Fotografia de grup dels comensals a la calçotada de Vallhonesta. Foto: CiM
Per setè any consecutiu, l'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca ha organitzat la calçotada popular a Sant Pere de Vallhonesta. L'ermita romànica del terme santvicentí ha acollit les 150 persones que s'han desplaçat a l'indret caminant, en cotxe o pedalant, i que han gaudit d'un dia temperat i esplèndid per la celebració de la trobada.
El foc dels sarments ha escalivat 2000 calçots, que han fen les delícies dels comensals, juntament amb la botifarra, xai i cansalada viada i tot ben regat amb cava bagenc d'Artés.
El soci pastisser Ricard Berenguer hi ha posat les postres: una reproducció dels calçots plens de nata, crema i xocolata, amb cobertura de xocolata blanca i verda simulant perfectament el color de l'exquisida menja.