
Crear nous contactes comercials i noves oportunitats de negoci per als productors agroalimentaris locals. Aquest és un dels objectius que es marca la segona edició del Workshop Km 0 Catalunya Central, que es celebrarà el proper 9 de novembre. Una jornada que pretén potenciar la comercialització de productes alimentaris naturals produïts al Bages i a l'Anoia. Un matí en què es vol posar en relació els productors amb restauradors i comerços alimentaris de la província de Barcelona. Nous vincles comercials que s'establiran amb un sistema d'entrevistes curtes, on es podrà parlar amb un màxim de 10 contactes diferents. Les trobades es faran amb empresaris que puguin tenir interessos comuns, coneixent abans el que pot oferir cada participant.
Com a exemples, aquestes entrevistes poden facilitar que un productor d'embotits pugui donar a conèixer els seus productes a restaurants que treballin amb aquest aliment. Al mateix temps, un restaurador pot trobar nous proveïdors de productes de qualitat i proximitat. Aquests serien possibles casos del ventall de possibilitats i oportunitats que poden sorgir de les trobades que es proposaran en el Workshop Km 0.
Aquests contactes comercials aniran acompanyats per la formació que oferirà prèviament Barbara Ortuño, en què es parlarà sobre les noves tendències de mercat i de les oportunitats que ofereix l'ús de nous instruments per a la comercialització directa o de canal curt d'aquests productes.
Així doncs, es podrà trobar formació i nous contactes en aquesta iniciativa organitzada per el Consell Comarcal del Bages, a través del Rebost del Bages, i el Consell Comarcal de l'Anoia. Les inscripcions per a la jornada són de l'1 fins el 12 d'octubre. Les inscripcions i altres informacions sobre l'esdeveniment es poden trobar a l'enllaç: http://workshop.rebostbages.cat/