Funcions
- S'ocuparà de l'organització, distribució i coordinació de tot el personal adscrit a la cuina
- Realitzarà els serveis seguint el menú i règims alimentaris aprovats per la responsable higiènic sanitària
- Supervisarà els serveis ordinaris, especials i extraordinaris que diàriament es comuniquin.
- Vetllarà per la qualitat i presentació dels àpats
- Supervisarà l'emmagatzematge i control dels aliments, vigilant el seu estat. Planificarà la utilització dels diferents queviures a mesura que es necessiti per a la seva confecció dels diferents serveis a realitzar
- Vetllarà que el personal al seu càrrec compleixi amb la seva activitat professional, vigilant també la seva higiene i la seva uniformitat
- Supervisarà el manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament tals com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc
- Emplenarà els registres de seguiment per garantir la seguretat alimentària i poder fer les comprovacions pertinents en cas de necessitats
- Vetllarà perquè les persones ateses valorin l'atenció, respectant en la mesura del possible als seus desitjos i preferències
- Estarà amatents a totes les sol·licituds dels responsables de salut i al personal referent
- Realitzarà totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin d'acord amb el seu lloc de treball i qualificació professional
Requisits
- Es valorarà experiència prèvia en hostaleria i restauració.
- Formació en cuina
- Formació en manipulació d'aliments
- Es valora que la persona entengui i parli català.
Competències
- Orientació al servei
- Treball en equip i cooperació
- Efectivitat i assoliment de resultats
- Adequació al canvi i flexibilitat
- Capacitat resolutiva i presa de decisions
- Millora i aprenentatge
[nointext]
Enviar currículum a aquí.
[superfillagrantema]1722[/superfillagrantema]