Puigdemont tria un club internacional de premsa a tocar de les institucions europees

El Press Club de Brussel·les acull la compareixença del president i dels cinc consellers que l'acompanyen a Bèlgica: Joaquim Forn, Toni Comín, Meritxell Borràs, Meritxell Serret i Dolors Bassa

L'espai en què ha de parlar Puigdemont
L'espai en què ha de parlar Puigdemont | O.M.
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:38h
Màxima expectació per la roda de premsa en què Carles Puigdemont i mig Govern han de protagonitzar a Brussel·les. Desenes de periodistes ja guarden els seus llocs a la sala de conferències del Press Club de la capital belga, a tocar de la Comissió Europea i de totes les institucions comunitàries a les quals l'executiu català vol apel·lar davant del cessament forçat a través de l'article 155 de la Constitució.
 
El president de la Generalitat va arribar ahir a Bèlgica, on es va reunir amb l'advocat Paul Beckaert, expert en evitar extradicions per motius legals. Amb ell van arribar Joaquim Forn (Interior), Meritxell Borràs (Governació), Toni Comín (Salut), Meritxell Serret (Agricultura) i Dolors Bassa (Treball). Puigdemont ha estat vist aquest matí a la seu de l'Aliança Lliure Europea, segons han pogut constatar periodistes desplaçats a Brussel·les.



A continuació, el vídeo en directe.