Colau torna a estimar el Comte de Godó

L'alcaldessa modifica la presentació del torneig

Un imatge del torneig de l'any passat
Un imatge del torneig de l'any passat | Torneig Comte de Godó
Redacció
08 de març del 2018
Actualitzat a les 11:04h

Dimarts vinent, el Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona acull l'acte de presentació de l'edició del Trofeu Comte de Godó 2018, que és ja la número 66. L'alcaldessa Ada Colau presidirà l'esdeveniment, al costat de Javier Godó i de Josep Oliu, president del Banc Sabadell i principal espònsor del certamen tenístic.

La presentació s'havia fet una bona pila d'anys al Saló de Cent, el més noble de la "Casa Gran", però l'arribada de Colau ho havia canviat. Els "comuns" van voler escenificar el canvi foragitant l'elitisme del trofeu Godó dels salons consistorials. L'edició 64 es va presentar, amb Colau, al Club de Tenis Barcelona, i la 65 es va presentar, ja sense l'alcaldessa i amb el tinent d'alcalde Jaume Asens, també al club.

Ara, però, alguna cosa ha canviat i sembla que el trofeu Godó guanya el set i torna a la plaça de Sant Jaume. "Jo no sóc molt fan del tenis. Si us he de ser franc, el que més m'apassiona del Godó són les cròniques del village que fa Margarita Puig a La Vanguardia, com ara aquesta de l'any passat", diu Ferran Casas, subdirector de NacióDigital, a la seva secció diària El despertador, que podeu llegir íntegre aquí.

Arxivat a