Els quadres locals de CDC tanquen files amb la consulta

Manifest dels sobiranistes per posar-se a disposició del Govern i la Generalitat per poder consultar el poble de Catalunya

Nació Digital
25 de gener del 2014
Els dirigents osonencs, a Calella
Els dirigents osonencs, a Calella | Marta Pascal
Els dirigents osonencs a la concenció de CDC a Calella. Foto: Marta Pascal

La lectura d'un manifest d'intencions ha posat aquest dissabte el punt i final a la Convenció Municipal que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), ha celebrat aquest divendres i dissabte a Calella. L'escrit referma el "compromís irrenunciable" dels representants locals del partit perquè "la gent decideixi el seu futur". Entre els assistents, molts representants osonencs, com Anna Erra, Joan Roca, Manel Romans, Marta Pascal, Antoni Serrat, Josep Rafús i Manel Romans, entre d'altres.

"Convergència és i ha de ser l'eina democràtica per assolir la llibertat plena del nostre país", ha llegit l'alcaldessa de Calella i senadora, Montserrat Candini, on en un altre fragment s'assenyalava que "el món local es posa a disposició del Parlament i del Govern perquè el poble de Catalunya pugui ser consultat per a decidir la seva llibertat", ha afegit.

L'alcalde de Barcelona i president de la Comissió Nacional de Política Municipal, Xavier Trias, ha justificat, per la seva banda, el fet que hi hagi consistoris que estiguin disposats a cedir les dades del padró per poder celebrar la consulta, prevista pel 9 de novembre. Una consulta que ha insistit que "farem dins la legalitat", ha apuntat.