ERC creu que la nova seu de Vic i Osona se li farà «petita»

Inauguració del nou local, al carrer Gallissà.

Redacció osona.com
18 d'abril del 2011
Antoni Casassas, en el seu discurs.
Antoni Casassas, en el seu discurs. | ERC Osona
Antoni Casassas, en el seu discurs. Foto: ERC Osona

El passat divendres es va inaugurar la nova seu d'Esquerra de Vic i Osona, que està situada al carrer Gallissà núm. 1 de Vic. A l'acte, on hi van participar una quarantena de persones, hi van intervenir el president de la secció local republicana de Vic, Josep Maria Font, el president d'Esquerra Osona, Antoni Casassas, i el vicesecretari general d'ERC, Eduard López.

En la seva intervenció, el president vigatà va fer un repàs als seus 22 d'anys de militància i el pas per diferents seus que Esquerra ha tingut a la ciutat de Vic. Font es va mostrar segur que en el nou local es viurien nits de joia i que estava convençut que el local, més ampli que el que fins ara ocupava el partit al carrer Bisbe Morgades, se'ls hi faria petit.

Per la seva banda, Casassas va confessar que estava molt content del canvi de local i va anunciar que el partit havia tancat el dijous la candidatura número 35 per a les properes eleccions municipals. El de Taradell va lligar el gran nombre de llistes que enguany presenta Esquerra, amb el fet que el partit no està mort, com molts han volgut fer creure, i que està més viu que mai i el canvi de local és una mostra d'aquesta bona salut. Casassas va explicar una anècdota referida al seu fill petit, que, quan li van ensenyar una senyera, va dir que no era la catalana, que la nostra té un triangle blau amb un estel blanc i va afegir que Esquerra té clar que per ser un país lliure, Catalunya ha de ser independent.

Eduard López, número 3 d'Esquerra a nivell nacional, va fer un repàs de l'actualitat política del moment a nivell nacional i va augurar molts èxits tant a la secció local d'Esquerra de Vic, com la federació comarcal d'Osona.

L'acte d'inauguració va acabar amb un petit refrigeri, en un dia que els republicans osonencs van celebrar els 80 anys de la proclamació de la República Catalana per part de Francesc Macià, fundador del partit l'any 1931 i primer president de la Generalitat de Catalunya republicana.
Arxivat a