La socialista Carme Tena presenta la seva candidatura a Vic

La candidata remarca la necessitat de treballar per la ciutat i el ciutadà

Carme Tena, amb Vilamala, Marín i Moreta
Carme Tena, amb Vilamala, Marín i Moreta | Twitter
Redacció
14 de desembre del 2018
Actualitzat el 29 de març del 2019 a les 10:55h
La socialista Carme Tena ha presentat oficialment la seva candidatura a l'alcaldia de Vic per a les properes municipals del 2019. Ho va fer aquest dimarts acompanyada de Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet i presidenta del grup a la Diputació de Barcelona, Sergi Vilamala, primer secretari del PSC a la comarca, i la diputada i regidora a Manlleu, Marta Moreta.

En declaracions a Osona.com, Tena explica que, tot i que a llista i el programa "s'estan confeccionant", parteixen d'una "base social" i critica que "a Vic no s'han fet gaires coses en els darrers quatre anys". "Només ens dediquem el tema nacional i no de ciutat, afegeix la candidata, remarcant que "l'Ajuntament és de tothom i s'hauria de treballar pel ciutadà". En aquest sentit, mostra la seva preocupació per l'estat del Mercat Municipal i la necessitat de revisar el pla de barris actual per tal que no hi hagi diferències entre el centre i la resta: "No haurien d'existir els dos Vic".

Tena encara la candidatura "amb molta il·lusió" i com un "repte col·lectiu", tot i ser conscient de la dificultat d'arribar a l'alcaldia tenint en compte que van aconseguir un únic regidor en les darreres eleccions: Benjamí Dòniga. De fet, el PSC es va quedar sense representació a l'Ajuntament de Vic el passat octubre de 2017, quan es va formalitzar la sortida de Dòniga per desavinences entre el regidor i l'executiva del partit. Llavors, el regidor deia que la baixa era "de mutu acord", mentre que, mesos abans, la formació li demanava que deixés l'acta per "no seguir les directrius del partit i dimitir dels seus càrrecs orgànics".
Arxivat a