Pere Prat retorna a primera línia de l'arena política

L’exalcalde de Manlleu, escollit per unanimitat president de la secció local d'ERC

La nova executiva d'ERC Manlleu, amb un perfil molt jove
La nova executiva d'ERC Manlleu, amb un perfil molt jove | ERC
Redacció Osona.com
29 de gener del 2016
Actualitzat el 30 de gener a les 6:58h

La secció local d’ERC a Manlleu ha escollit per unanimitat aquest dijous, 28 de gener, la nova executiva local, amb cares noves i un fort relleu generacional en la majoria de càrrecs menys en un, el de president, que recaurà en un dels pesos pesants de la política dels republicans a la comarca durant els últims anys: Pere Prat.

Prat torna així a la primera plana de l’arena política, de la qual, a la pràctica, només hi ha estat apartat uns mesos. El republicà va ser l’alcalde de Manlleu durant tres legislatures, del 2003 al 2015, fins que en les passades eleccions va cedir el testimoni a Àlex Garrido, l’actual alcalde. També va deixar la presidència d’ERC Osona el passat novembre, “per motius personals”, tot i sortir reelegit uns mesos abans. De l’executiva d’ERC Manlleu ja feia temps que no en formava part.

En els últims mesos, Prat estava vivint una retirada laboral plàcida, amb llargues caminades pel passeig del Ter i la pràctica d’algun esport tranquil, segons fonts properes a l’exalcalde. Prat, però, ja va avisar que, si el necessitaven, ell tornaria per ajudar el partit en el que fes falta. I així ha estat.

Prat, que també ocuparà la secretaria de Finances d’ERC Manlleu, relleva Garrido a la presidència de la secció local. L’executiva tindrà un perfil jove, on tindran pes membres del partit que no ocupen responsabilitats en el govern municipal, amb l’objectiu de separar el dia a dia del govern de la tasca del partit.

Aquest és el nou organigrama d'ERC Manlleu:

President: Pere Prat
Secretaria d’Organització: Eduard Robles
Secretaria de Finances: Pere Prat
Secretaria d’Imatge, Comunicació i 2.0: Eva Font
Secretaria de la Dona: Marta Riera
Secretaria de Política Municipal: Xavier Rosean
Portaveu del grup municipal: Àlex Garrido
Secretaria de Medi Ambient: Manel Macià
Secretaria de l’Entorn: Pep Mas
Representant de les JERC: Joan Solà
 
El programa de la nova executiva passa per donar suport als regidors de l’Ajuntament, reforçar el partit a nivell local, augmentant el nombre de militància, i estar al costat dels consellers d'ERC que formen part del Govern de la Generalitat de Catalunya, per fer arribar i comunicar les seves polítiques de govern.
Arxivat a