La Companyia Cervesera del Montseny treu la primera cervesa ecològica catalana

La beguda es podrà tastar aquest diumenge a la Festa del porc i la cervesa de Manlleu.

Redacció osona.com
26 de setembre del 2010
A partir del mes d’octubre la Companyia Cervesera del Montseny (CCM) inicia la venda d’una nova cervesa artesana, aquesta vegada de producció agrària ecològica. L’ha anomenat ECOLupulus.

La Companyia Cervesera del Montseny produeix cerveses naturals i ara vol donar un pas més fent un producte amb ingredients de producció ecològica. Aquesta iniciativa representa la primera cervesa artesana de Catalunya amb certificació ecològica i garanteix la naturalitat i les propietats nutritives des de les matèries primeres utilitzades fins a la cervesa resultant, donant resposta a la demanda del públic més exigent.

Amb l’ús de maltes i llúpols de cultiu ecològic s’aconsegueix una producció d’acord als principis de respecte mediambientals que s’apliquen en el procés productiu de la CCM, com són el triatge de residus i les tècniques per minimitzar el consum d’aigua.

Per això l’ECOLupulus ha estat certificada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), organisme que acredita una elaboració que segueix les normes de l’agricultura ecològica controlant tot el procés de producció, elaboració, envasat i comercialització, i alhora garanteix el compliment del reglament d’agricultura ecològica de la Unió Europea.

La cervesa es podrà degustar aquest diumenge a la Festa del porc i la cervesa de Manlleu.

- Anar al web de la CCM
- Tota la informació de la Festa del Porc i la Cervesa
Arxivat a