El PDECat insisteix que cal complir els «marcs legals» per fer el referèndum

La coordinadora general de la formació, Marta Pascal, ressalta que el Consell de Garanties Estatutàries dona marge per "fer les coses bé" en relació a la consulta vinculant

La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, aquest dilluns en roda de premsa
La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, aquest dilluns en roda de premsa | PDECat
06 de març del 2017
Actualitzat a les 23:02h
Què cal fer amb la disposició addicional número 31 dels pressupostos de la Generalitat per al 2017? Aquesta és una de les preguntes que ha de respondre l'independentisme al llarg d'aquesta setmana aprofitant el ple del Parlament. La disposició parla de l'organització d'un referèndum durant aquest 2017, i precisament per això ha estat tombada pel Consell de Garanties Estatutàries (CGE). La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, ha insistit que hi haurà les "converses que pertoquin" per si cal reformular la disposició, i ha volgut reiterar que el referèndum ha de seguir els "marcs legals establerts".

"Hi ha marge per fer les coses ben fetes", ha determinat la coordinadora general del PDECat en la roda de premsa posterior a la reunió del comitè nacional del partit, que per primera vegada ha acollit els representants triats pel consell d'acció municipal. "El referèndum s'ha de fer complint la legalitat", ha destacat Pascal, que ha destacat el compromís de fer la votació i "que es faci bé".