Especial coalicions. Com és compartir el poder?

L'«Snooker» a Nació, l'espai polític més «hardcore», analitza els governs de coalició després de la investidura de Pedro Sánchez, que comparteix executiu amb Sumar

Especial de l'Snooker sobre els governs de coalició
Especial de l'Snooker sobre els governs de coalició | Núria Garrido
Nació
24 de novembre del 2023
Actualitzat el 27 de novembre a la 13:06h


Després de la investidura fallida d'Alberto Núñez Feijóo a finals de setembre, Pedro Sánchez va aconseguir el dijous 16 de novembre mantenir-se a la Moncloa gràcies als vots de Sumar i els partits independentistes i regionalistes. El PP i Vox es van quedar sols, i el PSOE i Sumar van revalidar el govern de coalició dirigit pel socialista. La formació de Yolanda Díaz, que ha substituït Unides Podem, ha obtingut cinc ministeris i una vicepresidència i l'Estat encadena dos governs compartits sota el lideratge de Sánchez. Com és compartir el poder?

En el nou episodi de l'Snooker abordem els governs de coalició. El podeu escoltar a YouTube, a Spotify, a Google, a Apple i a Ivoox. N'hem parlat amb Ferran Casas, subdirector de Nació i conductor del programa, amb Oriol March, cap de Política, i amb Pep Martí, redactor de política. Per saber-ne més, hem conversat amb Joana Ortega, regidora de Trias per Barcelona a l'Ajuntament de la capital catalana i vicepresidenta de la Generalitat amb els governs de CiU d'Artur Mas.
Arxivat a