Forn, Artadi i Munté: el PDECat oficialitza la llista a l’Ajuntament de Barcelona

El partit situa Tremosa de número quatre per la demarcació barcelonina al Congrés en un clima de tensió per la confecció de les llistes i la integració dins de JxCat

Elsa Artadi en una imatge d'arxiu
Elsa Artadi en una imatge d'arxiu | ACN
NacióDigital
10 de març del 2019
Actualitzat el 11 de març a les 8:48h
L’Hotel Hesperia Tower de L’Hospitalet està sent l’escenari d’un dels consells nacional més esperats (i tensos) del PDECat. El president de la formació, David Bonvehí, ha aprofitat la intervenció a porta tancada per explicar als quadres del partit que els tres primers noms de la llista de les eleccions municipals a Barcelona. Seran Joaquim Forn, Elsa Artadi i Neus Munté. La consellera de la Presidència, per tant, deixarà el Govern per fer de número dos de Forn. 

Enmig d’un clima de pols intern per la llista de JxCat al Congrés, liderada per Jordi Sànchez, també s’ha oficialitzat l’aposta per Ramon Tremosa, actual eurodiputat, com a número quatre per Barcelona. Això acaba amb les opcions de Carles Campuzano, del sector pragmàtic, que va guanyar les primàries del Garraf. Puigdemont ha acabat imposant el seu criteri, i situa persones properes (Sànchez, Laura Borràs i Míriam Nogueras, a banda de Tremosa) a Madrid. 

Pel que fa la relació amb JxCat, com va avançar ahir NacióDigital, s’ha tractat quin model de governança hi ha entre les ànimes postconvergents. Bonvehí i Sànchez tractaran les qüestions urgents. Sectors del PDECat asseguren que es tracta de la “dissolució” de facto del partit.
Arxivat a