Investiguen presumptes casos d'abusos sexuals en un col·legi de Barcelona

Una campanya iniciada pel pare d'una de les presumptes víctimes, n'hi ha quatre més, destapa el cas | El professor denunciat va abandonar el centre fa anys després de les acusacions del pare d'un alumne

Imatge del col·legi Maristes de Sants-les Corts
Imatge del col·legi Maristes de Sants-les Corts | 8aldia
Redacció
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 8:09h
Els Mossos d'Esquadra investiguen cinc presumptes casos d'abusos sexuals en un centre educatiu del districte de Barcelona de Sants-les Corts. La policia ha començat a indagar després que diverses famílies hagin presentat denúncia i estan treballant amb el jutge que instrueix el cas.

Segons ha informat El Periódico de Catalunya en la seva edició digital, els presumptes fets van tenir lloc al col·legi dels Maristes quatre anys enrere quan un professor de gimnàstica que va treballar durant 27 anys al centre va abusar presumptament de diversos alumnes.

Recentment, el pare d'un d'aquests antics estudiants va tenir coneixement dels suposats abusos soferts pel seu fill i, a més de denunciar-ho davant els Mossos, va iniciar una campanya a internet i a través de cartells al carrer per saber si hi havia més casos, tal com va explicar aquest dijous al programa 8aldia. 

El professor va marxar del col·legi després que una denúncia contra ell per abusos sexuals no prosperés. 
Arxivat a