​La CUP de Barcelona es desmarca del projecte de primàries de Graupera

La regidora Eulàlia Reguant assegura que "no encaixa" amb la formació i que "homogeneïtzar projectes no suma" a l'hora de "construir la República"

Eulàlia Reguant amb les altres regidores de la CUP de Barcelona
Eulàlia Reguant amb les altres regidores de la CUP de Barcelona | ACN
Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a les 14:16h
L'endemà de la presentació del projecte de primàries a la ciutat de Barcelona entre les forces independentistes proposat per Jordi Graupera, la CUP ja ha anunciat que no s'hi sumarà. La regidora Eulàlia Reguant ha assegurat que "el projecte no encaixa" amb el concepte de candidatura municipalista que té la formació i per això descarten participar en el procés.

A més, Reguant ha avisat que "per construir la República" no cal presentar una llista unitària, ja que comportaria "homogeneïtzar projectes" i això "no suma" després de quedar "demostrat abastament que en aquesta situació dos més dos no necessàriament són quatre". La regidora també es mostra contrària a alguns elements de la conferència d'aquest dimarts com la intenció de "construir a Barcelona un centre econòmic que s'allunyi de les necessitats de les veïnes".

En aquesta línia, Reguant ha lamentat que Graupera comparés la capital catalana en "una metròpolis com Nova York" i defensa que la política municipal amb què creu la CUP respon a "un procés transformador col·lectiu".

Reguant també ha aprofitat per enviar un avís a la resta de partits que celebren els seus processos de primàries anunciant que "els mandats municipals duren quatre anys" i que l'últim any no serveix "per fer campanya" perquè cal "cobrir les necessitats de la gent".
Arxivat a