Mireia González serà l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet en substitució de Núria Parlon

L'actual tinenta d’alcaldessa de Ciutat Educadora, Infància i Joventut agafarà el relleu de la consellera d'Interior, que ha comandat la ciutat -els últims tres mandats obtenint majoria absoluta- des del 2019

Mireia González serà la nova alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet.
Mireia González serà la nova alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet. | Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Redacció
12 d'agost de 2024, 13:02
Actualitzat: 13:09h

Mireia González serà la nova alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, en substitució de Núria Parlon, que després de 15 anys al capdavant del consistori -els tres últims mandats amb majoria absoluta-, la també portaveu del PSC ha acceptat la cartera d'Interior i Seguretat Pública. Parlon ha comunicat la seva renúncia a la secretaria municipal un cop ha pres possessió del càrrec.

El dimarts 27 d’agost s’ha convocat un ple extraordinari a les dotze per oficialitzar el relleu a González, que actualment és tinenta d'alcaldessa de Ciutat Educadora, Infància i Joventut. Fins llavors continuaran els alcaldes accidentals nomenats pel període de vacances d'agost.

En un comunicat d'aquest dilluns, l'Ajuntament ha destacat que González va ser triada primera secretària del PSC al Barcelonès Nord el 6 de juliol, i que els últims anys ha estat membre de diverses executives locals i de la mateixa federació supramunicipal.

És llicenciada en Pedagogia per la UB, on també ha cursat el postgrau 'Lideratge i comunicació en l'àmbit cultural', i destaquen la seva participació activa en entitats locals relacionades amb el moviment estudiantil, on va arribar a dirigir l'Associació de Joves Estudiants de Santa Coloma.