Mor la mare de Carles Puigdemont, Núria Casamajó

L'expresident de la Generalitat i candidat de Junts a les eleccions del 12-M ha anunciat al seu compte oficial d'X la seva pèrdua, des de l'exili, i ha agraït la tasca dels sanitaris i membres de l'Hospital Trueta de Girona

El líder de Junts, Carles Puigdemont, durant l'entrevista amb Nació
El líder de Junts, Carles Puigdemont, durant l'entrevista amb Nació | Hugo Fernández
Redacció
29 d'abril del 2024
Actualitzat a les 19:32h

L'expresident del Govern i actual candidat de Junts pel 12-M, Carles Puigdemont, ha anunciat la mort de la seva mare, Núria Casamajó i Ruiz. En una piulada feta al seu compte d'X oficial, Puigdemont ha lamentat profundament i des de la distància la pèrdua de la seva mare.

Puigdemont ha agraït el tracte "humà i professional" dels sanitaris que treballen a l'Hospital Trueta de Girona. En un sentit missatge, s'ha dolgut de no haver pogut estar al costat de la seva pròpia mare, però "tots els seus germans han pogut ser-hi fins al final". 

"Se n’ha anat massa aviat; tanmateix, la mà de la meva filla ha estat també la meva i d’alguna manera jo també hi era present. Ha tingut una vida plena, i se n’ha anat sense patir. Que descansi en pau", ha sentenciat en el seu missatge Puigdemont.

Suspèn agenda de la campanya

Puigdemont també ha suspès la seva agenda de campanya per la mort de la seva mare. El substituirà el secretari general del partit, Jordi Turull, en el míting previst per a la tarda des d'Argelers. Molts dels candidats per a les eleccions catalanes del 12 de maig han traslladat el condol a l'expresident català. Carlos Carrizosa (Cs), Clara Ponsatí (Alhora), Jéssica Albiach (comuns), Alejandro Fernández (PP) i Pere Aragonés (ERC) li han fet arribar a través de missatges a X.