Pascal reclama que ningú s'amagui en la comissió sobre l'«operació Catalunya» al Parlament

La coordinadora general dels nacionalistes, Marta Pascal, creu que si la Fiscalia "mira cap a una altra banda" cal debatre la qüestió en seu parlamentària | "Demanem respostes dels implicats", assegura sobre el paper d'Alícia Sánchez-Camacho

La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, en roda de premsa
La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, en roda de premsa | PDECat
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 12:40h
La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, ha reclamat aquest dilluns en roda de premsa que "ningú" s'amagui en la comissió d'investigació que Junts pel Sí promourà al Parlament per escatir què -i qui- hi ha al darrere de l'anomenada operació Catalunya. "Anem coneixent informacions i el millor per dirimir la qüestió és la comissió", ha assenyalat Pascal, que ha posat de manifest que si la Fiscalia "mira cap a una altra banda" cal que qui esbrini què passa sigui la cambra catalana.

En aquest sentit, la dirigent nacionalista ha indicat que no hi ha d'haver "excuses", i ha demanat que tots aquells que siguin cridats a comparèixer ho facin. S'ha referit explícitament a Alícia Sánchez-Camacho, ex-cap de files del PP al Parlament, que va negar tota implicació en una comissió d'investigació anterior.

"El més normal és explicar-se", ha assenyalat Pascal. Preguntada sobre la utilitat de la comissió, tenint en compet que n'hi ha una en marxa al Congrés dels Diputats, ha apuntat que no està de més que el Parlament també vulgui investigar sobre la qüestió.