La Formatgeria Roure Soler de Sant Pau va obtenir el 2010 el premi al millor formatge de vaca. Foto: Lluís Rodríguez
La Fira Formatgera de la Vall de Ribes arriba enguany a la desena edició. L'esdeveniment ajudarà -encara una mica més- a omplir Ribes de Freser aquest Diumenge de Pasqua. La fira, que organitza el Col·lectiu d'Artesans de la Vall de Ribes amb el suport del consistori ribetà i el Patronat de Turisme, s'iniciarà a les nou del matí i comptarà amb el tradicional concurs per escollir els millors formatges. I haurà altres activitats com tallers i un tast de formatge i un concurs de munyir vaques.
El 2010 els millors formatges van ser en el cas de cabra la Bauma de Borredà (el Berguedà); en la categoria d'ovella el Mas Marcè de Siurana d'Empordà (l'Alt Empordà) mentre que el guanyador en el capítol boví va ser per la Formatgeria Roure Soler de Sant Pau de Segúries.
Programa d'actes
Inauguració de la fira i mostra artesana (09:00)
Lliurament de premis als millors formatges (10:00)
Tast comentat de formatges a càrrec d'Abel Ibàñez (11:00)
Taller de formatge a càrrec del Bac d'Estiula (12:00)
Concurs de munyir a mà (17:00)
Taller de formatge a càrrec del Bac d'Estiula (18:00)
Clausura de la fira (20:00)
Una dècada de Fira Formatgera de la Vall de Ribes
L'activitat omplirà encarà més Ribes de Freser el Diumenge de Pasqua

- Ribes de Freser ha acollit la novena edició de la Fira Formatgera. | Lluís Rodríguez Sala -
- |
Ara a portada
Publicat el 22 d’abril de 2011 a les 12:00
Et pot interessar
-
Societat Ripoll multa tres manifestants per una protesta contra la prohibició del cartell de festa major
-
Societat Retorna la Fira de les 40 hores de Ripoll
-
Societat Dos grups d'excursionistes queden atrapats al Pirineu per les nevades
-
Societat Sant Joan de les Abadesses farà un minut de silenci pel veí mort en una allau a Armènia