El ripollès Aleix Fàbregas guanya la Cursa d'Estiu de Bagà

Jordi Esclusa va ser sisè en una prova de 12,5 quilòmetres

01 de juliol del 2012
Aleix Fàbregas arribant a la meta de Bagà.
Aleix Fàbregas arribant a la meta de Bagà. | PBB
Aleix Fàbregas arribant a la meta de Bagà. Foto: PBB

El ripollès Aleix Fàbregas va triomfar aquest dissabte aconseguint la victòria a la Cursa d'Estiu de Bagà, organitzada pels Amics de l'Atletisme de la localitat. Fàbregas es va imposar a la prova de la localitat berguedana amb un temps de 45' 15'' i va superar l'atleta de l'Atlètic Berga Xavier Tomasa (46' 10''), guanyador de la darrera Cursa del Comte Arnau de Campdevànol.

De fet, ambdues proves tenen certes similituds. Combinen asfalt i terra i tenen una longitud similar –10 quilòmetres la Comte Arnau i 12,5 la de Bagà, amb un desnivell positiu de 300 metres-. També cal destacar la sisena posició del també ripollès Jordi Esclusa a menys de quatre minuts de Fàbregas. La resta de la delegació va aconseguir els següents resultats: Xavier Muñoz (23), Johnny Martínez (24), Jordi Ramilo (25) i Andreu Pérez (35). A la prova hi van participar 68 corredors.

Classificacions Cursa d'Estiu de Bagà (pdf)