ARA A PORTADA
Publicat el 14 de novembre de 2005 a les 10:01
Xocolata, dolç plaer. Aquest és el titol del curs que comença avui a l'Aula d'Hostaleria del Ripollès. El curs l'impartirà Josep Selva i ensenyarà als alumnes a elaborar postre i bombons per als paladars més exigents. Les classes comencen avui i es faran cada dilluns de les 19h. a les 21h. fins el proper dia 28 de novembre.
Et pot interessar
-
Societat Les millores de les escoles públiques de Ripoll que s'han fet durant l’estiu
-
Societat Comença la prova per descongestionar el trànsit al barri vell
-
Societat Afectacions al trànsit pel pas de La Vuelta 2025 per Ripoll
-
Societat El Ripollès i tres més: avís per temps violent amb esclafits i mànegues
-
Societat Obren les inscripcions per participar en la 5a Cursa de la Dona de Ripoll
-
Societat Mor un motorista a les Llosses