L’organització de l’estand institucional del DAR es porta a terme a través de PRODECA, que ha comptat amb la col·laboració de les diferents Direccions Generals, dels Serveis Territorials del DAR a Girona, i de l’Oficina Comarcal del Ripollès.
A l’espai de Catalunya, es donarà a conèixer les línies d’actuació del Departament, i concretament els serveis de l’Oficina Comarcal del Ripollès. També es farà difusió de la producció de carn de poltre, xai (raça ripollesa), vedella bruna dels pirineus, vedella rosada, mel, i formatge de la zona. Per a dur a terme la difusió d’aquestes produccions alimentàries, es compta amb la col·laboració de l’Associació de criadors d’eugues de muntanya del Ripollès, Xai del Ripollès, Associació bruna catalana dels Pirineus, Cooperativa agropecuària de Vallfogona de Ripollès, SAT Sant Antoni de Miranda de Sant Joan de les Abadesses, i de la Cooperativa Ramadera de Molló.
A més, tindran lloc tastos de formatges i làctics, melmelades i confitures dels productors artesanals de la comarca del Ripollès.