
ARA A PORTADA
Publicat el 06 de febrer de 2006 a les 08:00
La temptació... són les postres. Aquest és el títol del curs que comença avui a l'aula d'Hostaleria del Ripollès. El pastisser del Restaurant Les Cols d'Olot ens explica els secrets de les postres i els petits fours que s'elaboren en el marc d'una estrella Michelin. El curs durarà fins el proper dia 27 de febrer i es farà cada dilluns des de les 19h. fins les 21h. El preu és de 50€.
Et pot interessar
-
Societat Les millores de les escoles públiques de Ripoll que s'han fet durant l’estiu
-
Societat Comença la prova per descongestionar el trànsit al barri vell
-
Societat Afectacions al trànsit pel pas de La Vuelta 2025 per Ripoll
-
Societat El Ripollès i tres més: avís per temps violent amb esclafits i mànegues
-
Societat Obren les inscripcions per participar en la 5a Cursa de la Dona de Ripoll
-
Societat Mor un motorista a les Llosses