
ARA A PORTADA
Publicat el 06 de febrer de 2006 a les 08:00
La temptació... són les postres. Aquest és el títol del curs que comença avui a l'aula d'Hostaleria del Ripollès. El pastisser del Restaurant Les Cols d'Olot ens explica els secrets de les postres i els petits fours que s'elaboren en el marc d'una estrella Michelin. El curs durarà fins el proper dia 27 de febrer i es farà cada dilluns des de les 19h. fins les 21h. El preu és de 50€.
Et pot interessar
-
Societat Una enginyera del Ripollès crea un programa per reduir les emissions dels vaixells
-
Societat El DNI i el passaport es podran renovar a Ripoll aquest estiu
-
Societat Converteixen en pisos turístics la casa d'estiueig del poeta Maragall al Ripollès
-
Societat Càritas de Ripoll ha ajudat 300 persones el 2024
-
Societat Alerta de perill màxim per pedra, esclafits i tornados a cinc comarques
-
Societat Activat l'avís de perill màxim per pedra, esclafits i tornados a cinc comarques